Brojne provale na području Varaždinske županije: ukraden čak i priključak za traktor!

VV/MH | 27.7.2020. u 18:33h | Objavljeno u Crna kronika

- Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 79-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 18. do 22. srpnja u Zelendvorskoj ulici u Sračincu iz dvorišta otuđio jedan priključak za traktor. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanju svih okolnosti i pronalaska počinitelja - izvijestili su iz PU varaždinske.

Krađa se dogodila i na Varaždin Bregu.

- Nepoznati počinitelj je od 22. do 25. srpnja provalio u vikend kuću na Varaždin Bregu iz koje je otuđio hranu i alkoholna pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela - navode u policiji koja je zaprimila prijavu odgovornih osoba prema kojoj je nepoznati počinitelj tijekom noći 24./25. srpnja u Hallerovoj ulici u Varaždinu provalio u tri drvena kioska iz kojih je otuđio novac.

- Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela - navode iz PU varaždinske.

Policija još traga za kradljivcem koji je od 25. do 26. srpnja provalio u kuću u Topličkoj ulici u Gornjem Knegincu iz koje je otuđio razne starine. Visina materijalne štete procjenjuje se na dvadesetak tisuća kuna. 

Označeno u