Biciklistica (75) ozlijeđena u prometnoj nesreći u Hallerovoj ulici Foto: ilustracija

Biciklistica (75) ozlijeđena u prometnoj nesreći u Hallerovoj ulici

I.D./Varaždinske vijesti | 14.2.2019. u 08:25h | Objavljeno u Crna kronika

Prema izvješću Policijske uprave varaždinske, u utorak, 12. veljače oko 11 sati u Hallerovoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Žena starosti 75 godina upravljala je biciklom Hallerovom ulicom u smjeru Ulice Stanka Vraza. U trenutku kada ju je s njezine lijeve strane pretjecao skup vozila elektro četverocikla i prikolice, biciklistica je započela skretati u lijevo prema prilaznoj cesti, a da se prethodno nije uvjerila da tu radnju može učiniti i da ne ugrozi ostale sudionike u prometu.

Tom prilikom je lijevom stranom ručice upravljača bicikla udarila u prednji dio prikolice vlasništvo jednog poduzeća, kojim je Hallerovom ulicom u pretjecanju upravljao 62-godišnjak. Biciklistica je zadobila ozljede te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede su joj okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

Od ostalih događaja, tijekom protekla dvadeset i četiri sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su dva prekršaja protiv javnog reda i mira i to oba u Varaždinu.

Označeno u