Župan Stričak uputio čestitku vatrogascima povodom blagdana sv. Florijana Foto: Varaždinska županija

Župan Stričak uputio čestitku vatrogascima povodom blagdana sv. Florijana

Varaždinske vijesti | 4.5.2024. u 10:08h | Objavljeno u Aktualno

Župan Anđelko Stričak uputio je čestitku vatrogascima povodom blagdana sv. Florijana, koji se slavi 4. svibnja.

"U ime Varaždinske županije i u svoje osobno ime, svim pripadnicima javnih vatrogasnih postrojbi i dobrovoljnih vatrogasnih društava koja djeluju na području Varaždinske županije, povodom Međunarodnog dana vatrogasaca i blagdana vašeg nebeskog zaštitnika sv. Florijana, upućujem iskrene čestitke. Zahvaljujem vam na vašem iznimnom trudu, zalaganju, vremenu i nesebičnosti koje ulažete u spašavanje ljudi i imovine.

Ponosni smo na vašu profesionalnost i organiziranost koju iskazujete u svakoj situaciji, kao i na veliku požrtvovnost u obavljanju ove humane profesije. Vatrogastvo nije posao, to je poziv i iznimno nam je drago vidjeti kako naša vatrogasna društva i vatrogasne postrojbe međusobno surađuju, a zahvaljujući svom radu i predanosti prepoznati ste i cijenjeni u cijeloj Hrvatskoj.

Varaždinska župnija uvijek će vam biti partner i prijatelj te vam ovim putem želim puno uspjeha i sreće u vašem radu, uz što manje intervencija te neka vas i dalje čuva vaš zaštitnik sveti Florijan!", stoji u županovoj čestitci.