Željko Knapić (prvi lijevo) i predstavnici neovisne liste Foto: Martin Novosel

Željko Knapić ispred suda predstavio svoju neovisnu listu

| 29.10.2015. u 13:02h | Objavljeno u Aktualno

Željko Knapić je predstavio svoju neovisnu listu za 3. izbornu jedinicu uoči parlamentarnih izbora ispred zgrade Općinskog suda u Varaždinu u ulici Braće Radića. Kao što je govorio i u svojim prijašnjim javnim istupima da je upravo pravosuđe u Hrvatskoj u lošem stanju i da će upravo to biti njegov glavni oslonac tijekom predizborne kampanje.

-Pravosuđe je prema Europskoj uniji u Hrvatskoj najkorumpiranije zbog mafijaških organizacija. Oni nemaju nikakvu kontrolu, a predstavljaju institucionalni stup jedne države i jednog društva. Sve dok se oni ne stave pod društvenu i demokratsku kontrolu, napretka u Hrvatskoj neće biti - rekao je Knapić.

Nadaju se da će im građani ukazati povjerenje da uđu u Hrvatski sabor jer smatra da su svi koji su do sada sudjelovali na vlasti ti koji su doveli Hrvatsku pred potpunu moralnu i ekonomsku eroziju te uništenje Hrvatske.

-Jedan poznati ekonomist je rekao da se hrvatska privatizacijska i ratno profiterska pljačka mora poništiti i da se oteto bogatstvo mora vratiti narodu kao preduvjet njene garancije za bilo kakvu budućnost. Bez toga bit ćemo samo prosjaci koji će bječno laprdati o gospodarskim programima bez ikakvog smisla - rekao je Knapić.

Neovisna lista Željka Knapića se nalazi pod rednim brojem 13 u na kandidacijskoj listi za 3. izbornu jedinicu.