Zbog Srakarskog fašnika, u subotu se zatvara promet državnom cestom D2 Foto: Detalj s prošlogodišnje povorke

Zbog Srakarskog fašnika, u subotu se zatvara promet državnom cestom D2

M.P./Varaždinske vijesti | 17.2.2017. u 17:29h | Objavljeno u Aktualno

Zbog 3. Međunarodnog srakarskog fašnika i povorke koja kreće od Osnovne škole Sračinec i završava kod Doma kulture, u subotu 18. veljače od 14 do 16.30 sati bit će zatvorena dionica državne ceste D2.

- Radi nesmetanog odvijanja povorke, policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin osigurat će trasu kretanja povorke te pratnju. Od 14 do 16.30 sati privremeno će se zatvoriti za promet dio Varaždinske i dio Dravske ulice. U navedeno će se vrijeme promet navedenom dionicom državne ceste D-2 za oba smjera kretanja vozila najveće dopuštene mase do 5 tona i autobuse, odvijati obilazno ulicama Kralja Tomislava – Zelendvorskom – Ljudevita Gaja – Đure Kuhara – Vrtnom – Vilka Novaka. Promet teretnih vozila najveće dopuštene mase iznad 5 tona, preusmjerit će se na raskrižju u Hrašćici i na raskrižju s kružnim tokom prometa u Donjem Vratnu, na alternativni pravac Gojanec – D-35 – Greda – ŽC 2 029 – Vinica – Donje Vratno i obratno - ističu iz policije.

Ovim putem mole sve sudionike u prometu da u navedeno vrijeme poštuju privremenu signalizaciju prometa te da se pridržavaju uputa policijskih službenika.

U povorci se, ističu u PU varaždinskoj, očekuje oko 1.000 sudionika.

Označeno u