VIDEO Vijećnik se odrekao svih naknada u korist donacija, a to će učiniti opet

vv | 27.5.2021. u 20:55h | Objavljeno u Aktualno

Osim vrtiću, Patafta je donacije uručio nogomatašima i vatrogascima iz mjesnog odbora na kojem će se u nedjelju ponoviti izbori za vijećnike varaždinskoga Gradskog vijeća, a čiji će rezultat utjecati na to hoće li on biti prevaga u njemu ili neće

Gospodarstvenik Davor Patafta, kao što je i najavio, donirao je dio naknade, koju je dobio kao varaždinski gradski vijećnik u prošlome mandatu. Gradskom vrtiću u Donjem Kućanu te NK Udarnik 32 iz Gornjeg Kućana dao je po 20 tisuća kuna, a DVD-u Gornji Kućan 24 tisuće kuna.

Kucan_Nogomet_2.jpg

– Kao što sam i obećao, svu naknadu ću donirati. U četvrtak smo uručili donaciju najmlađima u vrtiću, kao i opremu vatrogascima i nogometašima. Da bi se neka sredina razvijala, trebamo dati ljudima ono što trebaju. Zato mi je drago da su se ljudi javili i da mogu pomoći. U svakoj sredini moramo razvijati sport, pomagati vatrogastvu, a najviše treba ulagati u najmlađe. To sam i napravio. Ostatak naknade također ću donirati. Osim toga, svu naknadu koja mi sjedne na račun u ovom četverogodišnjem mandatu ostavit ću za donacije – rekao je Patafta, koji često istiće da je jedini  na varaždinskoj političkoj sceni koji ne živi od politike, a prioritet mu je ukinuti prirez i osigurati besplatne vrtiće, maknuti bale u Brezju te otvoriti nova i bolje plaćena radna mjesta.

Kucan_Vatrogasci_8.jpg

Patafta je donacije uručio nakon što je pozvao potrebite da mu se jave, a uručene su uglavnom u mjesnom odboru na kojem će se u nedjelju ponoviti izbori za vijećnike varaždinskoga Gradskog vijeća, a čiji će rezultat utjecati na to hoće li on biti prevaga u njemu ili neće.  

Označeno u
Video sadržaj