VIDEO Patafta: Imate veliku moć u rukama da očitate lekciju političarima, maknete zlo i omogućite promjene

Sponzorirani članak | 14.4.2023. u 10:37h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinski gospodarstvenik i nezavisni kandidat Davor Patafta pozvao je Varaždinke i Varaždince da izađu na izbore i izaberu promjene. Vrijeme je da se makne luda politika koja donosi samo štetu i da se blato koje političari bacaju na Varaždin pretvori u zlato.

Obraćanje Davora Patafte prenosimo u cijelosti.

U nedjelju 16. travnja imamo jedinstvenu priliku da zajedno maknemo političare koji godinama rade štetu našem gradu. Imamo priliku da se napokon riješe bale i da pokrenemo projekte koji stoje dok se političari svađaju.

Dajte mi svoju podršku i garantiram vam da za 18 mjeseci u Brezju više neće biti niti jedne bale. Idemo zajedno pokrenuti investicije, smanjiti komunalnu naknadu, ukinuti prirez, napokon realizirati projekt Kućanske rampe, ali i mnoge druge projekte koji stoje dok se političari svađaju.

Imate veliku moć u rukama i nemojte dozvoliti da vam je oduzmu. Izađite 16. travnja na izbore za Gradsko vijeće, zaokružite listu broj 8 jer tako ćete izabrati promjene u našem Varaždinu na bolje.

Ako sad ne iskoristimo ovu priliku, političari će izazvati još jedne izbore za nekoliko mjeseci jer oni ne znaju ništa drugo osim svađati se, a naš Varaždin će i dalje stagnirati.

Dosta je blata koje političari bacaju na Varaždin, idemo to blato pretvoriti u zlato, posvetimo se razvoju gospodarstva, pomognimo umirovljenicima da bolje žive, osigurajmo mladima jeftinije stanove i besplatne vrtiće. Idemo očistiti Varaždin i od bala i politike koja ih je tamo smjestila i zadržala do danas, politike koja nije u stanju riješiti ni jedan problem.

Zaokruže listu broj 8 jer taj izbor donosi toliko potrebne promjene našem gradu Varaždinu.

Učinimo Varaždin gradom zadovoljnih ljudi.

Video sadržaj