VIDEO Neven Bosilj za gradonačelnika: Promjena je tu, izađi i izaberi! Foto: SDP Varaždin

VIDEO Neven Bosilj za gradonačelnika: Promjena je tu, izađi i izaberi!

Sponzorirani članak | 25.5.2021. u 13:19h | Objavljeno u Aktualno

PROMJENA JE TU I svih je boja... Izađi i izaberi!

Postoji sigurno tisuću razloga zašto je dobro da Neven Bosilj bude novi gradonačelnik Varaždina, no izdvojili smo ih samo deset:

1. PROMJENA JE TU! Val promjena koji je zahvatio Zagreb, Split i druge velike gradove osjeća se i u Varaždinu. Građani su rekli „Dosta je!" koruptivnim i istrošenim političarima.

2. IMA ŠIROKU PODRŠKU! Neven Bosilj ima široku podršku kandidata i birača opcija koje nisu ušle u drugi krug, kao što su Budimo grad i ostali od lijeve do desne strane političkog spektra. Svima je zajednički cilj smijeniti ovu lošu Čehokovu vlast.

3. SPOSOBAN JE! Neven Bosilj četiri je godine bio predvodnik oporbe u Gradskom vijeću. Poznaje sve procedure, načine donošenja odluka te rad Gradske uprave i gradskih poduzeća. Ne treba ništa učiti, već odmah, od prvog dana, može uspješno preuzeti upravljanje gradom.

4. NE SVAĐA, VEĆ OKUPLJA LJUDE! Neven Bosilj zajedništvo vidi kao zajedništvo različitih, a ne istomišljenika. Kaže kako se nitko nije pametan rodio te će uvažavati različite prijedloge i mišljenja s ciljem boljitka i napretka Varaždina.

5. ODGOVORAN JE! Varaždin zaslužuje drugačiji način upravljanja Gradom, otvorenost, transparentnosti odgovornost u svakoj fazi odlučivanja o javnom novcu, javnom prostoru i općenito javnim interesima.

6. IMA ODLIČAN PROGRAM! Program sadrži 36 konkretnih odgovora na konkretna pitanja koja muče Varaždince. To je skup rješenja za Varaždin u kojem želimo živjeti, Varaždin za koji se borimo znanjem, radom i srcem te otvoreniji, urbaniji i humaniji Varaždin.

7. PONOSNI JE VARAŽDINEC! Roditelji su mu bili učitelji u II. osnovnoj školi u Varaždinu. Otac August je predavao fiziku, a majka Anica razrednu nastavu. Živi i vjeruje u onu poznatu izreku Miljenka Stančića: „Varaždin mi je mjera i obrazac“.

8. IMA NOVE IDEJE I ENERGIJU! Varaždinu treba novi i moderan gradonačelnik. Čovjek koji će trgnuti ovaj grad da krene naprijed. Nagomilani prob- lemi trpali su se godinama pod tepih. Zbog toga su izbori u nedjelju ujedno i odgovor na pitanje: novi gradonačelnik ili stari problemi?

9. JEDNOSTAVAN JE I PRAVEDAN! Nije nama Čehok ništa dao. Nijedno igralište, nijedan park, nijednu klupu te nijednu kunu pomoći koje ste možda dobili iz Grada. Sve ste vi to platili. Gradonačelnikova je zadaća da to raspodijeli, a Čehok to nije radio pravedno te je za sebe stvarao kult ličnosti. Neven Bosilj će biti pravedan gradonačelnik.

10. BIT ĆE GRADONAČELNIK KOJIM ĆEMO SE PONOSITI! Neven Bosilj je uistinu gradonačelnik na kojeg će Varaždinci biti ponosni.

PROMJENA JE TU I svih je boja... Izađi i izaberi!

WWW.ODGOVORZAVARAZDIN.HR