Varaždinska tvrtka Marker ponovno osvojila Zlatnu košaricu za tehnološkog dobavljača godine

MGA | 13.6.2023. u 10:10h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinska tvrtka Marker ponovno je osvojila nagradu Zlatana košarica 2023. i to u kategoriji tehnološkog dobavljača godine. Istu je nagradu ova nagrađivana tvrtka za izradu maloprodajnih i veleprodajnih web shopova osvojila i 2020. godine. Ostali ovogodišnji finalisti u istoj kategoriji bile su tvrtke Datalab HR i Geld data. U ovoj je kategoriji cilj nagraditi tehnološkog dobavljača (ili razvojni tim u sklopu tvrtke) čije su inovacije u 2022. godini u najvećoj mjeri unaprijedile prodaju, profitabilnost, efikasnost i reputaciju maloprodavača, distributera ili proizvođača u FMCG sektoru.

Zlatna košarica prestižna je nagrada koju osmu godinu zaredom u šest različitih kategorija dodjeljuje specijalizirani magazin za maloprodaju i FMCG industriju Ja TRGOVAC. Ovo priznanje slavi osobita ostvarenja tvrtki u 2022. godini te ukazuje na najbolje primjere poslovanja i tržišnog uspjeha predstavnika industrije.

Prijavljene tvrtke nominiraju se za ukupno šest kategorija: Trgovac godine, Proizvođač godine, Proizvod godine, Mali trgovac godine, Tehnološki dobavljač godine i Društveno odgvorna kompanija godine. Osim varaždinskog Markera ostali ovogodišnji laureati su Konzum, Studenac, Cromaris, Dukat, Kali – Balzamni ocat od smokve i Kredenca.