Uoči sjednice Gradskog vijeća u VII. mjesnom odboru "Biškupec" održava se Zbor građana; tema su bale

VV | 25.11.2022. u 19:00h | Objavljeno u Aktualno

U  ponedjeljak,  28. studenog, s početkom u 18.00 sati u prostoru Društvenog doma, ul. M. Kolarića 23 bit će održan Zbor građana na koji se pozivaju svi zainteresirani građani iz cijelog grada Varaždina kako bi raspravljali o temi baliranog otpada u Brezju.

U pozivu se ističe:

- Na sjednici Gradskog vijeća koja je na rasporedu u srijedu, 30. studenog, jedna od tema je i prijedlog konačnog rješavanja baliranog otpada u Brezju koje se već 17 godina nalazi na području mjesnog odbora Biškupec. Kako bi se upoznali s činjenicama vezanim za tu nama životnu važnu temu za naše naselje i grad, Vijeće 7. mjesnog odbora „Biškupec“ poziva sve zainteresirane građane iz cijelog grada na Zbor građana kako bi svi zajedno raspravili o toj temi.

Pozivamo vas da dođete i iznesete svoje mišljenje u vezi prijedloga za trajno zbrinjavanje baliranog otpada u Brezju. Vaše mišljenje o istom proslijedit ćemo Gradonačelniku i svim vijećnicima Gradskog vijeća prije donošenja odluke na sjednici Vijeća Grada Varaždina - stoji u pozivu koji potpisuje predsjednik Vijeća 7. MO "Biškupec" Juraj Rožić.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci