Uoči sjednice Gradskog vijeća u VII. mjesnom odboru "Biškupec" održava se Zbor građana; tema su bale

VV | 25.11.2022. u 19:00h | Objavljeno u Aktualno

U  ponedjeljak,  28. studenog, s početkom u 18.00 sati u prostoru Društvenog doma, ul. M. Kolarića 23 bit će održan Zbor građana na koji se pozivaju svi zainteresirani građani iz cijelog grada Varaždina kako bi raspravljali o temi baliranog otpada u Brezju.

U pozivu se ističe:

- Na sjednici Gradskog vijeća koja je na rasporedu u srijedu, 30. studenog, jedna od tema je i prijedlog konačnog rješavanja baliranog otpada u Brezju koje se već 17 godina nalazi na području mjesnog odbora Biškupec. Kako bi se upoznali s činjenicama vezanim za tu nama životnu važnu temu za naše naselje i grad, Vijeće 7. mjesnog odbora „Biškupec“ poziva sve zainteresirane građane iz cijelog grada na Zbor građana kako bi svi zajedno raspravili o toj temi.

Pozivamo vas da dođete i iznesete svoje mišljenje u vezi prijedloga za trajno zbrinjavanje baliranog otpada u Brezju. Vaše mišljenje o istom proslijedit ćemo Gradonačelniku i svim vijećnicima Gradskog vijeća prije donošenja odluke na sjednici Vijeća Grada Varaždina - stoji u pozivu koji potpisuje predsjednik Vijeća 7. MO "Biškupec" Juraj Rožić.