Umjesto u Areni, testiranja od danas na punktu u krugu varaždinske bolnice Foto: VV arhiva / ilustracija

Umjesto u Areni, testiranja od danas na punktu u krugu varaždinske bolnice

Varaždinske vijesti | 24.6.2021. u 10:35h | Objavljeno u Aktualno

Tri nova slučaja zaraze koronavirusom evidentirana su u Varaždinskoj županiji jučer kada je testirano 178 osoba. Jedna osoba se oporavila, pa je broj aktivnih slučajeva 54.

- S obzirom da su potrebe za testiranjem značajno smanjene, brisevi za PCR testiranja od danas se više ne uzimaju na lokaciji kod Arene Varaždin - izvijestili su iz Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije.

Građani testiranja mogu obaviti na punktu u krugu Opće bolnice Varaždin nasuprot zgrade Patologije (kod ulaza u bolnički krug s Ulice braće Radić).

Na punktu u Gospodarskoj školi u Varaždin cijepljenje se nastavlja danas kada je do 18 sati predviđeno cijepljenje drugom dozom Pfizera za građane koji su prvom dozom cijepljeni 13. svibnja.

U petak od 8 do 18 sati predviđeno je cijepljenje drugom dozom Pfizera za građane koji su prvom dozom cijepljeni 14. svibnja. U subotu se od 8 do 13 sati mogu doći cijepiti svi zainteresirani građani bez prethodnog naručivanja, a također će se primjenjivati cjepivo Pfizer.

Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je 29 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih su dvije u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru.

Označeno u