U varaždinskom Klubu za zapošljavanje započele aktivnosti individualnih savjetovanja za mlade bez posla Foto: Ilustracija

U varaždinskom Klubu za zapošljavanje započele aktivnosti individualnih savjetovanja za mlade bez posla

VV | 22.1.2020. u 18:00h | Objavljeno u Aktualno

Job Club Varaždin započeo je s provedbom individualnih karijernih savjetovanja za nezaposlene, koja se održavaju u Kratkoj 2 u Varaždinu. Individualna savjetovanja provodi voditeljica kluba, a mogu im pristupiti svi zainteresirani koji trebaju pomoć u pisanju prijave, motivacijskog pisma i životopisa za konkretni posao, u pripremi za razgovor s poslodavcem ili bilo što drugo u vezi s traženjem posla, zapošljavanjem ili samozapošljavanjem.
Individualna savjetovanja koja njeguju pristup „jedan na jedan“ rezultirat će lakšim prepoznavanjem eventualnih problema koje korisnici imaju u aktivnom traženju posla te shodno tomu i lakšim pronalaženjem primjerenih rješenja. Kako bi dogovorili termin za savjetovanje, svi zainteresirani mogu se javiti u prostore Kluba za zapošljavanje Varaždin, Kratka 2, ponedjeljkom i petkom u terminu od 12 do 14 sati te srijedom od 14 do 16 sati. Dogovor termina također je moguć telefonom na broj 042/562 085 ili e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Klub za zapošljavanje Varaždin je projekt koji provodi Hrvatsko društvo inženjera geotehnike te je u cijelosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a ukupna vrijednost projekta je 977.649,32 kuna. Projektom se kod mladih nezaposlenih osoba, u dobi od 15 do 29 godina, osim specifičnih vještina za traženje posla, želi unaprijediti i njihove opće vještine kao što su komunikativnost, profesionalnost, multikulturalnost i druge te tako povećati njihovu konkurentnost na tržištu rada i olakšati im zapošljavanje na odgovarajućem radnom mjestu.