U susjednoj županiji besplatno kupanje u toplicama osobama koje se cijepe protiv Covida Foto: Krapinsko-zagorska županija

U susjednoj županiji besplatno kupanje u toplicama osobama koje se cijepe protiv Covida

Varaždinske vijesti | 16.6.2021. u 12:57h | Objavljeno u Aktualno

U srijedu, 16. lipnja 2021. godine u Termama Tuhelj održana je konferencija za medije na temu besplatnih karti za kupanje za osobe s područja Krapinsko–zagorske županije koje se odluče cijepiti protiv koronavirusa.

Župan Željko Kolar zahvalio je svim partnerima koji su odlučili podržati inicijativu Krapinsko–zagorske županije.

- Ova zajednička akcija ima za cilj zaštitu zdravlja, jer jedino nam procijepljenje može garantirati normalniji život, bliskost i komunikaciju s ljudima. Stoga je cilj da procijepimo što više ljudi u ovom ljetnom periodu, kako bismo se pripremili za jesen i zimu. Stoga smo dogovorili da idemo u ovu promotivnu akciju, da animiramo naše građanke i građane da se cijepe te da ih nagradimo sa besplatnom kartom za kupanje u jednim od naših pet sjajnih termi. Pozivam sve koji se još nisu cijepili, da iskoriste tu pogodnost, da donesu dobru odluku i da se cijepe. Zaštitite svoj život, zaštite zdravlje svojih najbližih, svojih prijatelja - rekao je župan Kolar te potom odgovorio na novinarsko pitanje na koji način će se pokriti troškovi ulaznica, istaknuvši da će karte platiti Krapinsko–zagorska županija u visini od 50 kuna, a razliku do dnevne karte pokrivaju partneri u projektu.

Pravo na besplatnu ulaznicu ostvaruju sve osobe s područja Krapinsko–zagorske županije koje prime PRVU DOZU cjepiva u periodu od 07. lipnja do 15. srpnja 2021. godine.

Pravo na besplatnu ulaznicu ostvaruje se podizanjem vouchera u bilo kojem od ureda turističke zajednice na području Krapinsko–zagorske županije, uz predočenje potvrde o cijepljenju. Lokacije ureda: Krapina, Oroslavje, Tuheljske Toplice, Krapinske Toplice, Zlatar, Stubičke Toplice, Marija Bistrica, Donja Stubica.

Ulaznica se može iskoristiti od 21. lipnja do 31. listopada 2021. godine.

Voucher vrijedi u: (svi dani u tjednu) Terme Tuhelj, Vodeni park Aquae Vivae (Krapinske Toplice), Terme Jezerčica (Donja Stubica), hotel Matija Gubec (Stubičke Toplice), Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice.