U novom broju Varaždinca pročitajte...

VV | 11.9.2023. u 20:00h | Objavljeno u Aktualno

U novom broju Varaždinskih vijesti pročitajte...

- Kako su supružnici iz Donjeg Ladanja usrećili brojnu djecu, iako nisu imali svoju

- Koliko iznose prosječne plaće u našoj županiji i gdje smo u odnosu na ostatak Hrvatske?

- ISKUSTVO POVRATNIKA Radila 10 godina u struci, a sad ponovno mora u školu

- Odlazi iz STK Varaždin i poručila: Pamtim samo dobre stvari!

- Tko je srednjoškolka Klara i zašto ruši stereotipe o muškim i ženskim zanimanjima?

U novom broju Varaždinca pročitajte sve o poskupljenju varaždinskog gradskog vrtića, otvorenju Spinalnog centra u Varaždinskim Toplicama i obilježavanju Dana Varaždinske županije, ali i što kaže premijer Andrej Blenković za rješavanje problema bala.

Zašto je našim gospodarstvenicima sve veći izazov radna snaga, tko u Margečanu gradi čak četiri kuće za odmor i što napraviti u slučaju kada imovina nema nasljednike doznajte u novom broju Varaždinskih vijesti, u kojima možete pročitati i zašto su, uz energetska pića, sve veći izazov za mlade i njihovo mentalno zdravlje snus i wiip cigarete.

U novom broju Varaždinca pročitajte i što je s dogradnjom i rekonstrukcijom Glazbene škole Varaždin, gdje se ovog vikenda mogao pojesti najbolji gulaš od vepra i fiš paprikaš, je li Lepoglava spremna za još jedan festival čipke i kako je bilo na ovogodišnjem, punoljetnom izdanju Trash Film Festivala i zašto je film "Rifovi revolucije" izazvao ovacije.

Uz najpovoljnije zahvale, osmrtnice i male oglase, u tjedniku koji daje više, enigmatski kutak i televizijski program, a novom broju Varaždinca možete pronaći i kupon s popustom za kupanje u Termama Ptuj!

Redovito nas pratite na našim internet stranicama te you tube kanalu Varaždinskih vijesti!