U Ludbregu se zatvaraju prometnice zbog Ludbreške Svete Nedjelje, u Ivancu zbog radova

vv | 29.8.2024. u 17:00h | Objavljeno u Aktualno

Ludbreg

U vremenu od 29. kolovoza do 1. rujna, povodom manifestacije „Ludbreška Sveta Nedjelja“, privremeno će se za promet zatvoriti slijedeće ulice u Ludbregu:

  • u četvrtak, 29. kolovoza u vremenu od 17 do 24 sati – ulice Matije Gupca i Alojzija Stepinca
  • od petka do nedjelje, 30. kolovoza do 1. rujna, u vremenu od 0 do 24 sati – ulice Petra Zrinskog, Ivana Gundulića, Trg slobode, ulica Matije Gupca i Alojzije Stepinca

Također, od 30. kolovoza do 1. rujna, na dijelu državne ceste D-24 kroz grad Ludbreg, odnosno ulicama Ljudevita Gaja, Bana Jelačića i Koprivničkom ulicom, zabranjuje se tranzitni promet za smjer Varaždinske Toplice – Koprivnica i obrnuto.

Za vrijeme privremenog zatvaranja navedenih ulica u Ludbregu te zabrane prometa za teretne automobile na dijelu državne ceste D-24 kroz Ludbreg, promet će se odvijati obilazno.

Ivanec

U vremenu od31. kolovoza od 7 sati do 1. rujna do 18 sati, za vrijeme izvođenje radova na promjeni habajućeg sloja asfalta na raskrižju NC1-003 i D-35 u Ivancu, privremeno će se zatvoriti za sav promet državna cesta D-35 na dionici od raskrižja D-35 s Varaždinskom ulicom do raskrižja D-35 s ulicom Vladimira Nazora.

Za vrijeme privremenog zatvaranja, promet će se odvijati obilazno.

Varaždin

U subotu, 31. kolovoza u vremenu od 7 do 19 sati i u nedjelju, 1. rujna od 7 do 16 sati, privremeno će se za promet vozila zatvorit Ludbreška ulica i ulica Motičnjak u Varaždinu. Za vrijeme privremenog zatvaranja, promet će se odvijati obilazno.