U Ivancu Reformisti predstavili svoj program, a održano i predavanje na Ivanščici

Varaždinske vijesti | 28.4.2021. u 08:39h | Objavljeno u Aktualno

Grad Ivanec drugi je po veličini u Varaždinskoj županiji, od ukupnog broja stanovništva samo 38% živi u gradu dok ostali žive u ruralnim sredinama te i oni trebaju priliku za ravnomjeran razvoj.

- Svoj program temeljim na realnim mogućnostima zasnovanima na provedivoj financijskoj konstrukciji i dostupnim izvorima financiranja. A program koji nudim temelji se na nekoliko važnih točaka djelovanja, od razvoja poljoprivrede, turizma, informatizaciji, do ulaganja u našu djecu i starije - rekla je Kristina Geci Smoljo kandidatkinja za gradonačelnicu Ivanca, Narodna stranka - Reformisti

Kako je naglasila kandidatkinja važno je da Grad Ivanec i sva okolna mjesta postanu jednako razvijena i da svi imaju jednake prilike, te na je kraju poručila glasačima da glasaju za ideje, a ne za ideologije.

Na predstavljanju programa prisutni su bili i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnice Jelena Pavleković, a podršku su im dali i predsjednik stranke i župan Varaždinske županije Radimir Čačić i zamjenik župana Robert Vugrin.

Povodom Dana planeta Zemlje organizirano je edukativno predavanje na Ivanščici kojeg su pripremili predavači Valentina Kraš iz udruge "Kraševski zviri" i Dubravko Šincek iz Planinarskog društva Ravna Gora. 

Organizator je JU Priroda Varaždinske županije zajedno sa Speleološkom udrugom "Kraševski zviri" Ivanec i Hrvatskim planinarskim društvom Ivančica Ivanec (domaćin).

Ovom predavanju odazvao se veliki broj zainteresiranih planinara i okupljenih građana, a samom predavanju prisustvovali su i župan Varaždinske županije Radimir Čačić i saborska zastupnica Natalija Martinčević.

- Ovo je prvo takvo predavanje na Ivanščici i zaista sam zadovoljna odazivom. Zahvaljujem se Varaždinskoj županiji na podršci, a u planu je i cijeli niz daljnjih predavanja koje planiramo realizirati – rekla je Jelena Pavleković.

 

Označeno u