U centru grada otvoren Zajednički odvjetnički ured Ana Čopor i Sara Lacko

Sponzorirani članak | 31.1.2024. u 13:57h | Objavljeno u Aktualno

Zajednički odvjetnički ured Ana Čopor i Sara Lacko bavi se pružanjem svih oblika pravne pomoći fizičkim i pravnim osobama u ostvarivanju i zaštiti njihovih prava i interesa

Od 1. siječnja 2024. godine u Varaždinu djeluje novootvoreni Zajednički odvjetnički ured Ana Čopor i Sara Lacko, smješten u Ulici Stanka Vraza 7, Varaždin (odmah pokraj suda). Odvjetnice Ana Čopor i Sara Lacko dosad su djelovale samostalno, ali su od početka ove godine odlučile udružiti svoja znanja i vještine te su oformile zajednički odvjetnički ured.
Svi postojeći i budući klijenti te poslovni partneri odvjetnica Ane Čopor i Sare Lacko mogu ih potražiti na novoj lokaciji u samom centru grada.
- Upravo otvaranjem ureda na ovoj adresi nastojimo osigurati bolju efikasnost i pravnu podršku klijentima, kao i osigurati kvalitetno pružanje usluga pravnim i fizičkim osobama - poručile su.
Zajednički odvjetnički ured Ana Čopor i Sara Lacko bavi se pružanjem svih oblika pravne pomoći fizičkim i pravnim osobama u ostvarivanju i zaštiti njihovih prava i interesa, a ured posjeduje znatno iskustvo u području obiteljskog, kaznenog, ovršnog i radnog prava.

Zajednički odvjetnički ured Ana Čopor i Sara Lacko, Ulica Stanka Vraza 7, Varaždin
Odvjetnica Ana Čopor
Mobitel: 099 4420911
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Odvjetnica Sara Lacko
Mobitel: 091 8844170
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Copor-lacko-vizitka-prednja.jpg