Supernova investira u nova radna mjesta Sportski div – INTERSPORT!

VV | 20.8.2021. u 11:35h | Objavljeno u Aktualno

Poslovni pozdrav dodatnim novim zakupnicima u ime menadžmenta centra SUPERNOVA od strane upraviteljice Patricije Tkalčec, sveučilišne specijalistice iz upravljanja poslovnim sustavima, profesorice, magistre kroatistike i magistre germanistike.

Najveći lanac trgovačkih centara u varaždinskom centru SUPERNOVA organizirao je uspješno otvorenje novoga lokala na više od 1.000,00 kvadratnih metara. Riječ je o sportskome divu INTERSPORTU, koji pod sloganom: SRCE SPORTA i/li SPORT SVIMA u Hrvatskoj vodi čak 47 poslovnica.

Vrlo skoro na prostoru bivšega BauWelta slijede i nova otvorenja preostalih trgovina, koje su u finalnoj fazi pripreme. Velika građevinska restrukturizacija obuhvaća ukupno čak pet novoizgrađenih poslovnih prostora. U posljednjih mjesec dana otvoreni su TEDi i INTERSPORT, nakon čega na poslovnome planu realizacije idući slijede vrlo skoro.

MODERNE POKLON-KARTICE NA NOVOME INFOPULTU

Supernova je uvela u našoj županiji jedinstveni i inovativni projekt digitalne poklon-kartice, kojoj korisnik sam odabire dizajn prema svrsi korištenja. Naime, poklon-kartica predstavlja praktično rješenje po tome što je jednako idealna i za privatnu potrebu i za poslovnu namjenu jer vrijedi 365 dana, a koristi se u više u od 350 trgovina iz lanca trgovačkih centara SUPERNOVA. Također, poklon-kartica se može nadopuniti iznosima od 100 do 5.000,00 kuna i kupuje se ili online ili osobno na infopultu našega gradskog shopping centra.

BRZA i PRAKTIČNA KUPOVINA s 200-ak DJELATNIKA

Centri SUPERNOVA Varaždin i Koprivnica zapošljavaju svaki oko 200 djelatnika. Od početka svojeg djelovanja 2008. godine oba objekta su usko implementirana u društveno odgovorni suživot svoje lokalne i regionalne zajednice, koju ekonomski podupiru gospodarskim upravljanjem, zapošljavanjima i pozitivnim primjerima dobre prakse kroz vrijedne humanitarne donacije. Također, ulažu u restrukturizaciju poslovnih prostora na građevinskim površinama od ukupno 112.000,00 m², kako bi svojim kupcima naše i svih susjednih županija omogućili praktičan, brz i jednostavan shopping prilagođen kupovnoj mogućnosti svake obitelji.

Tedi_supernova_soping_otvorenje_Varazdin.jpg