Supernova investira u nova radna mjesta Sportski div – INTERSPORT!

VV | 20.8.2021. u 11:35h | Objavljeno u Aktualno

Poslovni pozdrav dodatnim novim zakupnicima u ime menadžmenta centra SUPERNOVA od strane upraviteljice Patricije Tkalčec, sveučilišne specijalistice iz upravljanja poslovnim sustavima, profesorice, magistre kroatistike i magistre germanistike.

Najveći lanac trgovačkih centara u varaždinskom centru SUPERNOVA organizirao je uspješno otvorenje novoga lokala na više od 1.000,00 kvadratnih metara. Riječ je o sportskome divu INTERSPORTU, koji pod sloganom: SRCE SPORTA i/li SPORT SVIMA u Hrvatskoj vodi čak 47 poslovnica.

Vrlo skoro na prostoru bivšega BauWelta slijede i nova otvorenja preostalih trgovina, koje su u finalnoj fazi pripreme. Velika građevinska restrukturizacija obuhvaća ukupno čak pet novoizgrađenih poslovnih prostora. U posljednjih mjesec dana otvoreni su TEDi i INTERSPORT, nakon čega na poslovnome planu realizacije idući slijede vrlo skoro.

MODERNE POKLON-KARTICE NA NOVOME INFOPULTU

Supernova je uvela u našoj županiji jedinstveni i inovativni projekt digitalne poklon-kartice, kojoj korisnik sam odabire dizajn prema svrsi korištenja. Naime, poklon-kartica predstavlja praktično rješenje po tome što je jednako idealna i za privatnu potrebu i za poslovnu namjenu jer vrijedi 365 dana, a koristi se u više u od 350 trgovina iz lanca trgovačkih centara SUPERNOVA. Također, poklon-kartica se može nadopuniti iznosima od 100 do 5.000,00 kuna i kupuje se ili online ili osobno na infopultu našega gradskog shopping centra.

BRZA i PRAKTIČNA KUPOVINA s 200-ak DJELATNIKA

Centri SUPERNOVA Varaždin i Koprivnica zapošljavaju svaki oko 200 djelatnika. Od početka svojeg djelovanja 2008. godine oba objekta su usko implementirana u društveno odgovorni suživot svoje lokalne i regionalne zajednice, koju ekonomski podupiru gospodarskim upravljanjem, zapošljavanjima i pozitivnim primjerima dobre prakse kroz vrijedne humanitarne donacije. Također, ulažu u restrukturizaciju poslovnih prostora na građevinskim površinama od ukupno 112.000,00 m², kako bi svojim kupcima naše i svih susjednih županija omogućili praktičan, brz i jednostavan shopping prilagođen kupovnoj mogućnosti svake obitelji.

Tedi_supernova_soping_otvorenje_Varazdin.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci