Stričak: Zbog čega skoro milijun kuna za savjetodavne usluge modela privatizacije kompleksa V. Toplice?

VV | 27.5.2021. u 18:04h | Objavljeno u Aktualno

Polemika oko Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice ne staju između Anđelka Stričaka i Radimira Čačića.

Danas je Čačić izašao s medijskim priopćenjem u kojem je naglasio sljedeće:

"HDZ pod vodstvom Anđelka Stričaka ne samo da je ostvario ovako loše rezultate već je i od strane svojih članova ravnatelja Specijalne bolnice Varaždinske Toplice Kovačića (HDZ) i županijskog pročelnika Jakopovića (HDZ) razotkriven kao čovjek koji iznosi laži o privatizaciji Specijalne bolnice Varaždinske toplice."

<<NS Reformisti: HDZ pod vodstvom Anđelka Stričaka već sad gubitnik izbora>>

A na to je Stričak odgovorio na sljedeći način. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Naravno da podržavamo svoje koalicijske partnere, prema njima se odnosimo s poštovanjem i uvažavanjem. Cijenimo, vrednujemo i naglašavamo njihov doprinos u razvoju naših sredina, županije i države.

U to ste se g. Čačiću i sami mogli uvjeriti. Za nas je oduvijek vrijedilo MI, a nikako JA, jer JA ističu oni koji ne znaju tko su i što su, s kim su i protiv koga, koji jedno pričaju u Zagrebu, a drugo u Varaždinu, koji se skrivaju iza svojih službenika i zaposlenika, svađaju se i vrijeđaju mlade, obrtnike, poduzetnike.

Stoga, g. Čačiću, odgovorite napokon na pitanje: zbog čega trošak od skoro milijun kuna za “Savjetodavne usluge za definiranje strategije održivog razvoja, modela privatizacije i upravljanja zdravstveno-lječilišnog i turističkog kompleksa Varaždinske Toplice”?"