Stigle dvije ponude za projektiranje podvožnjaka Supilova-Wissertova; obje ispod procijenjene cijene

MGA | 3.10.2023. u 11:45h | Objavljeno u Aktualno

Na natječaj za projektiranje deniveliranog podvožnjaka ispod pruge i rekonstrukciju dvaju raskrižja u Supilovoj ulici u Varaždin stigle su dvije ponude; obje ispod procijenjene vrijednosti javne nabave.

Grad Varaždin je raspisao javnu nabavu za izradu projektne dokumentacije za prolaz ispod pruge koji bi povezao Supilovu i Wissertovu te za rekonstrukciju dvaju raskrižja u Supilovoj na kojima bi se izgradili kružni tokovi. Tim bi se rješenjem konačno riješilo dugogodišnje pitanje Kučanske rampe i prometne povezanosti središta s istočnim dijelom grada i POS naseljem Vilka Novaka.

U ponedjeljak, 2. listopada, otvorene su pristigle ponude, a zapisnik s otvaranja objavljen je na Elektroničkom oglasniku javne nabave u RH. Zajednica ponuditelja koju čine tvrtke VIA PLAN, Geotech i Granova iz Varaždina ponudu je dala na iznos od 446.237,50 eura (s uključenim PDV-om). Zajednica ponuditelja MOBILITA EVOLVA i Projektni biro P45 iz Zagreba ponudu su predali na iznos od 483.062,50 eura (s uključenim PDV-om). Vrijednost javne nabave procjenjena je na 500.000 eura.

Rok žalbe nakon otvaranja ponuda je 10 dana.