Špancirfest: Otvoreni natječaji za ugostitelje, izlagače i voditelja Parka kreative Foto: Špancirfest

Špancirfest: Otvoreni natječaji za ugostitelje, izlagače i voditelja Parka kreative

Varaždinske vijesti | 16.5.2019. u 20:40h | Objavljeno u Aktualno

Špancirfest je najveći, najpopularniji najdugovječniji hrvatski festival, u Varaždin privlači desetine i desetine tisuća posjtetitelja koji su i publika, ali i potrošači. Stoga je Špancirfest sjajna poslovna prilika, bilo da se radi o ugostiteljima ili obrtima, OPG-ima ili tvrtkama zainteresiranim za izlagačko-prodajnu djelatnost. Kao i svake godine, potražnja za poslovnom lokacijom na Špancirfestu je velika pa ponudu festivala popunjavamo natječajima za zakup izlagačko-prodajnih mjesta, ugostiteljsku djelatnost odnosno natječajem za umjetničkog voditelja i producenta Parka kreative.

Do 31. svibnja 2019. je otvoren "early bird" poziv za popunu izlagačko-prodajnih prostora na Špancirfestu. Varaždinska gradska jezgra, iako prilično velika, premala je za sve koji bi htjeli svoje proizvode ili usluge predstaviti desetinama tisuća posjetitelja koji svakodnevno prođu festivalskim ulicama Varaždina. Stoga Turistička zajednica grada Varaždina, organizator Špancirfesta, izlagačko-prodajne prostore popunjava na temelju prijave zainteresiranih gospodarskih subjekata.

Sve zainteresirane molimo da potrebnu dokumentaciju preuzmu odnosno prijavu naprave na ovom LINKU ili, ako su u prilici, osobno u uredu Turističke zajednice grada Varaždina u Padovčevoj 3 od ponedjeljka do petka (8:00 do 16:00) sati i subotom od 10:00 do 13:00 sati.

I, požurite, jer je do kraja svibnja cijena izlagačkih prostora 25% manja nego u redovnoj proceduri!

Uz izlagače, ugostitelji su nezaobilazni dio ponude Špancirfesta. Hrana, piće, slastice, domaće i fusion delicije Špancirfest pretvaraju u pravi foodfest, a atmosfera festivala potiče posjetitelje na istraživanje ne samo svoje kreativnosti, nego i kreativnosti onih koji nas hrane i utažuju nam žeđ. Potražnja za zakupom lokacija za obavljanje ugostiteljske djelatnosti tijekom festivala je sve veća te i u ovom segmentu organizator festivala, Turistička zajednica grada Varaždina, ugostiteljske lokacije popunjava natječajem.

Natječaj i dokumentacija dostupni su OVDJE, na web stranicama Špancirfesta u rubrici "Natječaji" ili u uredu Turističke zajednice grada Varaždinau Padovčevoj 3, a prijave su otvorene do 7. lipnja 2019. godine.

Park Kreative Špancirfesta, smješten u prekrasno zelenilo iza varaždinske katedrale, jedno je od najljepših, najveselijih i najzabavnijih mjesta najvećeg hrvatskog festivala. Na njegovih 700m2 površine smješteno je dječje igralište i niz kreativnih, zabavnih, poučnih i inovativnih sadržaja za djecu od 1. do 12. godina starosti. On je zamišljen kao mjesto poticanja dječje kreativnosti i inovativnosti, sigurne zabave i učenja; kao utočište od festivalske vreve i za klince, ali i njihove roditelje.

Špancirfest traži umjetničkog voditelja producenta Parka kreative - osobu koja je upoznata sa suvremenim umjetničkim tendencijama i praksama na području produkcije za djecu, ali i aktualnim metodičkim i didaktičkim spoznajama o prenošenju različitih vještina, znanja i vrijednosti djeci do 12 godina starosti.

Osoba koja želi osmisliti, organizirati, realizirati i voditi program Parka kreative Špancirfesta treba imati organizacijskih iskustava na većim događanjima i umjetničkim produkcijama, a prednost je i iskustvo vođenja projekata koji su Parku kreative koncepcijski bliski.

Natječaj, čiji detaljni tekst možete pronaći OVDJE, je otvoren do petka 07. lipnja 2019. godine.

Označeno u