SDP Varaždinske županije pozvao građane na "Subotu za slobodu"

VV | 4.5.2022. u 11:04h | Objavljeno u Aktualno

Ove subote, 7. svibnja 2022. s početkom u 10.30h na Starom gradu kod kule u Varaždinu organizira se javno okupljanje pod nazivom „Subota za slobodu” kao odgovor na skup "Hod za život" koji je najavljen također na istom mjestu u isto vrijeme. 

- Kada je SDP preuzeo upravljanje gradom, upravo je to bila jedna od naših temeljnih misli - Varaždin i njegovi ljudi uvijek su bili nepokolebljivi u zastupanju ovih vrijednosti. Mi u SDP-u, kao politička stranka koja je dobila povjerenje Varaždinaca, pokazali smo da od toga nećemo odstupiti. Pravo na izbor, na slobodu i donošenje odluka o vlastitom tijelu su vrijednosti oko kojih za nas nema pregovora i važno je da se to jasno i nedvojbeno poruči - javili su iz SDP-a Varaždinske županije. 

- U upravljanju gradom, jedan od naših fokusa je upravo položaj mladih i zadržavanje mladih u našem gradu, a to nije moguće ako se ne sluša ono što nam imaju za reći. Sada su nam jasno rekli, i mi ih kao i uvijek dosad, čujemo i slušamo. Iz tog razloga ćemo i ove subote stajati rame uz rame s mladima iz našeg grada koji organiziraju ovo okupljanje i poslati poruku da u našem gradu nisu dobrodošle inicijative koje zabranjuju, ograničavaju, ukidaju stečena ljudska prava - istaknuli su iz SDP-a Varaždinske županije.

SDP Varaždinske županije je pozvao građane da se pridruže na „Suboti za slobodu“ u subotu u 10.30h na Starom gradu kod kule.