SDP osnovao Koordinaciju za komunal, vodit će je petrijanečki načelnik Željko Posavec Foto: Ilustracija/ŽO SDP

SDP osnovao Koordinaciju za komunal, vodit će je petrijanečki načelnik Željko Posavec

VV | 3.8.2021. u 18:09h | Objavljeno u Aktualno

- Rješavanje aktualnih problema važnih za kvalitetu života građana i dalje je jedan od temelja djelovanja varaždinske županijske organizacije te gradskih i općinskih organizacija SDP-a. Tako su se u ponedjeljak sastali predsjednici gradskih i općinskih organizacija stranke u Varaždinskoj županiji, s temom komunalne problematike te je donijeta odluka o osnivanju Koordinacije za komunal na čelu koje će biti Željko Posavec - izvijestili su iz SDP-a Varaždinske županije.

Pojašnjavaju kako je cilj osnivanja ovog tijela međusobno informiranje i koordinacija vezano uz probleme kao što su odvoz otpada, kanalizacija, odvodnja oborinskih voda, rasvjeta i ostali komunalni problemi, čije je rješavanje preduvjet podizanja razine kvalitete života građana na području jedinica lokalne samouprave.

– Upravo iz razloga što su u posljednje vrijeme česte dezinformacije kada je riječi o ovoj vrlo važnoj temi, Koordinacija će doskočiti plasiranju neistina u javnost te pomoći u rješavanju problema. Zauzimat ćemo se da se što prije riješe problemi koji su najvažniji za život građana – istaknula je predsjednica Županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora.