Roditelji i skrbnici koji nisu dobili "dječju božićnicu" mogu Gradu predati reklamaciju

| 26.12.2018. u 18:16h | Objavljeno u Aktualno

Iz Grada Varaždina uputili su obavijest roditeljima i skrbnicima koji imaju djecu rođenu od 1. siječnja 2001. godine do kraja 2018. godine, s prebivalištem na području Grada Varaždina u vezi "dječjih božićnica".

- Roditelji/staratelji djece koja nisu dobila „dječju božićnicu“ upućujemo da se jave na reklamaciju. Zahtjev za reklamaciju predaje se Gradu Varaždinu uz presliku osobne iskaznice roditelja i presliku dokumenta djeteta iz kojeg je vidljivo prebivalište djeteta (osobna iskaznica, putovnica ili potvrda o prebivalištu i OIB djeteta) - napominju iz Grada.

Reklamacije će se podnositi od 2. do 20. siječnja 2019. godine, svaki radni dan od 7 - 10 sati u Upravnom odjelu za socijalnu skrb, mjesnu samoupravu i civilno društvo Grada Varaždina, Trg kralja Tomislava 1, Varaždin. Dokumenti potrebni za reklamaciju: (kopija osobne iskaznice, putovnice ili potvrda o prebivalištu djeteta i kopija osobne iskaznice roditelja/staratelja ili zakonskog zastupnika).

- Ujedno se ispričavamo svim roditeljima i djeci koja nisu dobila „dječju božićnicu“ u tijeku 2018. godine - poručuju iz Grada.