REFORMISTI – stup stabilnosti i motor razvoja!

Sponzorirani članak | 14.4.2023. u 08:29h | Objavljeno u Aktualno

Završno druženje s građanima održali smo u 7. mjesnom odboru gdje su naši sugrađani dali najveću podršku hitnom rješavanju bala.

Reformisti su jedna od rijetkih stranka i lista na ovim izborima koja je imala pozitivnu kampanju te se vodila idejom i vizijom kako Varaždin učiniti boljim i kvalitetnijim gradom za život svih naših građana. Najviše u direktnom razgovoru s građanima predstavljali smo naše programe za rješavanje problema ali i cjelovitu viziju razvoja i mogućnosti za Varaždin. Predstavili smo i cijeli niz konkretnih velikih projekata ali i rješenja za sve one probleme koji muče naše građane u svim dijelovima grada. Posebno smo razradili program mjera pomoći i potpora našoj djeci, mladima, obiteljima i umirovljenicima.

Dali smo i jasnu političku poruku i stav da ovaj grad treba jasnu i stabilnu većinu u Gradskom vijeću kako bi mogao konačno riješiti bale, realizirati projekte iz EU fondova i ostvariti puni potencijal razvoja i uređenja grada koji građani očekuju.

Za predsjednika vijeća kandidirali smo Radimira Čačića koji uz sposobnost, energiju, znanje i iskustvo ima i najveće reference u vođenju sustava i realiziranju svih projekata. U takvom Gradskom vijeću bez opstrukcija i podmetanja može se osigurati potrebna stabilnost ali i dodatni poticaj da se stvari u Varaždinu rješavaju brže i bolje.

Kako je došlo do izbora nakon ne izglasavanja proračuna te nakon toga objavljenih transkripata potpuno je jasno da su konstruktivni i za proračun i rješenje bala bili samo Reformisti i SDP. Svi ostali na drugoj su strani, strani koja je i ovoga puta vodila agresivnu i prljavu kampanju, koja je vođena isključivo privatnim ili stranačkim interesima i koja ne želi rješenja već želi nove izbore za gradonačelnika te stajanje i kolaps grada u narednim godinama.

Poštovane Varaždinke i Varaždinci o budućnosti Varaždina odlučujete samo vi, zato vas pozivamo da izađete na izbore u nedjelju 16.04. i glasate - za Varaždin - za Reformiste!

Glasanje nije samo naše pravo – to je i naša snaga“