Reformisti: Polja ambrozije na ulazu u grad gradonačelniku ne predstavljaju nikakav problem Foto: Reformisti

Reformisti: Polja ambrozije na ulazu u grad gradonačelniku ne predstavljaju nikakav problem

Varaždinske vijesti | 13.8.2019. u 16:01h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

- Na samom ulazu u Grad Varaždin, točnije na ulazu u mjesni odbor Kučan Marof rastu šume ambrozije. No, nažalost, za gradonačelnika to ne predstavlja nikakav problem jer on i njegovi suradnici imaju važnijih problema npr. raspravljati i pisati priopćenja o tome tko se s kim vidio u kafiću - stoji u priopćenju mjesnog ogranka Reformista Kućan Marof kojim ukazuju na problem ambrozije.

- Grad Varaždin očito je postao tempirana bomba, s jedne strane ulaza u Grad za dobrodošlicu čekaju nas bale smeća, a s druge strane ulaza u Grad rastu polja ambrozije. S obzirom da ovaj problem nije od jučer, već se ponavlja svake godine, ovim putem apeliramo na Grad Varaždin da se poduzmu hitni koraci za uništenje ambrozije kao i da se za sljedeću godinu odgovorne službe Grada pripreme na vrijeme ili nađu trajnije rješenje za sustavno uništenje i uklanjanje ovog alergijskog nametnika - naveli su Reformisti.

- Za kraj citirati ćemo g. Bunića, kandidata za Gradsko vijeće Grada Varaždina Nezavisne liste Ivana Čehoka, čije je pitanje objavljeno 17.8.2016. u Regionalnom tjedniku. Pitanje je postavljeno bivšem gradonačelniku, a mi ga u istom obliku postavljamo sadašnjem:
– Postoji li akcijski i provedbeni plan suzbijanja ili se sve svodi na ad-hoc rješenja? Simpatizirate li ideju da Grad Varaždin postane “Ambrozija-free grad“? Gospodine gradonačelniče, hoćete li i kada konačno poduzeti konkretne korake kako bi se problem ambrozije definirao kao jedan od ključnih projekata za dobrobit građana? - navodi se u priopćenju koje potpisuje Mirjana Soldatek, predsjednica mjesnog ogranka Reformista Kućan Marof i vijećnica u Vijeću mjesnog odbora Kućan Marof.

Kucan_Marof_ambrozija_3.jpg

Kucan_Marof_ambrozija_2.jpg

Kucan_Marof_ambrozija_1.jpg