Reformisti obišli "Tržnicu cvijeća i domaćih proizvoda" u Ludbregu Foto: Reformisti

Reformisti obišli "Tržnicu cvijeća i domaćih proizvoda" u Ludbregu

Varaždinske vijesti | 16.5.2020. u 16:43h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednik Narodne stranke – Reformisti, Radimir Čačić i predsjednica Reformista Varaždinske županije, Natalija Martinčević, posjetili su danas, 16. svibnja, Tržnicu cvijeća i domaćih proizvoda u Ludbregu.

Tom prilikom obišli su izlagače te razgovarali s njima o trenutnoj situaciji na tržištu, kao i poteškoćama s kojima se susreću zbog situacije u Hrvatskoj. Također, ovo je bila i prilika za podsjetiti poljoprivrednike kako se sve do 30. studenog ove godine mogu javiti na Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi Varaždinske županije, za što je u županijskom proračunu osigurano 4.2 milijuna kuna. Provodit će se i mjera "Proljetna sjetva" u sklopu koje će Županija i ove godine putem Garancijske agencije Varaždinske županije izdavati jamstva OPG-ovima u svrhu financiranja proljetne sjetve ili sadnje.

Uz obilazak Tržnice, vodstvo Reformista ovaj posjet Ludbregu iskoristilo je za susret i kratko druženje s GO Reformista Ludbreg na čelu s predsjednikom Krešimirom Horvatom i potpredsjednicom Nikolinom Magić Lilek, GO Reformista Sveti Đurđ na čelu s predsjednicom Nadicom Crnković i OO Reformista Martijanec, na čelu s predsjednikom Brankom Kežmanom te općinskim vijećnikom Reformista, Branimirom Nađom. Ovom prilikom Reformisti su razgovarali o pripremama za predstojeće izbore.

reformisti_ludbreg_trznica_cvijeca_16052020_1.JPG

reformisti_ludbreg_trznica_cvijeca_16052020_2.JPG

reformisti_ludbreg_trznica_cvijeca_16052020_3.JPG

reformisti_ludbreg_trznica_cvijeca_16052020_4.JPG

reformisti_ludbreg_trznica_cvijeca_16052020_5.JPG