Reformisti darivali potrebite u Donjoj Voći i pokazali da postoji božićna čarolija i za njih Foto: Ilustracija/Reformisti

Reformisti darivali potrebite u Donjoj Voći i pokazali da postoji božićna čarolija i za njih

VV | 26.12.2020. u 10:54h | Objavljeno u Aktualno

- Blagdansko vrijeme u nama budi posebno ozračje, tada smo svi osjećajniji, zajedništvo poprima svoju notu i više suosjećamo jedni s drugima. Kako nas je sve početkom ove lude 2020. godine zahvatila pandemija, ovi blagdani posebni su ne samo po svojoj uobičajenoj ljepoti, već i zahtjevnim okolnostima za sve. Unatoč svemu, ništa nas ne može spriječiti da božićno raspoloženje duhom useli i među naše potrebitije mještane - oglasili su se Reformisti.

Kako bi barem malo uljepšali božićne i novogodišnje blagdane socijalno ugroženih stanovnika na području općine Donja Voća, Općinska organizacija Reformista Donja Voća pripremila je povodom blagdana 30 prehrambenih paketa koje su podijelili socijalno ugroženim mještanima s područja općine. Paketi su pripremljeni zahvaljujući osobnoj donaciji članova općinske organizacije i donaciji od strane Reformista Varaždinske županije. Podjelu paketa bila je na području svih naselja u sastavu Općine Donja Voća.

- Zahvalna sam svim članovima naše organizacije koji su se uključili u ovo darivanje naših najpotrebitijih mještana – rekla je Sanja Kočet, povjerenica Općinske organizacije Reformista Donja Voća.

 

Označeno u