REFORMISTI Čačić obišao Veliki i Mali Bukovec te Sveti Đurđ čiji žitelji opet imaju doktora opće prakse Foto: Ilustracija/Reformisti

REFORMISTI Čačić obišao Veliki i Mali Bukovec te Sveti Đurđ čiji žitelji opet imaju doktora opće prakse

VV | 5.5.2021. u 20:11h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednik Reformista, župan Varaždinske županije Radimir Čačić, zajedno s predsjednicom županijskih Reformista i saborskom zastupnicom Natalijom Martinčević obišao je općine Sveti Đurđ, Veliki Bukovec i Mali Bukovec.

U Svetom Đurđu posjetili su KUD Juraj Lončarić, koji broji 30-ak članova, najviše mladih i djece. Nakon posjeta KUD-u obišli su i prostorije ambulante gdje su upravo danas utvrđivani uvjeta od strane Ministarstva nakon čega će ambulanta dobiti datum početka rada. Nakon dvije godine, Sveti Đurđ će ponovno imati doktora opće prakse. Također, zajedno sa ravnateljem ŽUC-a, Tomislavom Osonjačkim i predsjednikom Upravnog vijeća ŽUC-a Krešimirom Horvatom obišli su i nedavno asfaltiranu dionicu županijske ceste Sesvete – Sigetec. Načelnik općine Sveti Đurđ, Josip Jany, ovom je prilikom istaknuo zadovoljstvo odličnom suradnjom sa županom i županijskim ustanovama, a Čačić mu je ovom prilikom dao podršku na predstojećim izborima.

U Velikom Bukovcu, Čačić je sa suradnicima obišao OPG Dražen Ipša – poljoprivredno gospodarstvo koje se bavi ratarstvom. Ovaj OPG redoviti je korisnik poljoprivrednih potpora Varaždinske županije od 2017.godine. Posjetili su i Osnovnu školu Veliki Bukovec koja je energetski obnovljena u sklopu županijskog projekta obnove zgrada javnih ustanova. U Velikom Bukovcu, Čačić je načelniku Franji Vrbaniću zaželio uspjeh na izborima i dao svoju podršku. 

U Malom Bukovcu najavljeni su radovi ŽUC-a na asfaltiranju ceste u Novom selu Podravskom. U Malom Bukovcu održana je i svečana sjednica na kojoj su prisustvovali župan Radimir Čačić i saborska zastupnica Natalija Martinčević. Podršku na predstojećim izborima Čačić je dao trenutnom načelniku Darku Markoviću koji na predstojeće izbore izlazi uz podršku Reformista.

Označeno u