Razgovori osiguranika s predstavnicima njemačkog mirovinskog osiguranja u Varaždinu Foto: VV arhiva

Razgovori osiguranika s predstavnicima njemačkog mirovinskog osiguranja u Varaždinu

Varaždinske vijesti | 10.11.2017. u 14:30h | Objavljeno u Aktualno

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje i nositelj mirovinskog i invalidskog osiguranja u SR Njemačkoj organiziraju razgovore s osiguranicima radi rješavanja pojedinačnih problema vezanih uz provedbu uredbi Europske unije o koordinaciji sustava socijalne sigurnosti.

Hrvatski osiguranici koji su bili zaposleni i osigurani kod nositelja mirovinskog i invalidskog osiguranja u SR Njemačkoj na razgovorima imaju mogućnost neposredno dobiti detaljne obavijesti o ostvarivanju svojih prava iz njemačkog mirovinskog i invalidskog osiguranja.

U Varaždinu će se razgovori održati u utorak 14. studenoga od 9 do 16 sati u Područnoj službi HZMO-a (Kolodvorska 20c), a u Zagrebu 15. i 16. studenoga od 9 do 16 sati u Središnjoj službi HZMO-a (A. Mihanovića 3, Dvorana A/II kat).

Iz HZMO-a korisnicima savjetuju da na razgovore ponesu eventualnu dokumentaciju o osiguranju i osobnu iskaznicu ili putovnicu, te da prethodno dogovore termin dolaska. Javiti se mogu na broj telefona 042 / 398 050 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..