PU varaždinska u subotu organizira susret s predstavnicima i članovima moto klubova

V.V. | 30.3.2017. u 12:37h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

U subotu, 1. travnja na poligonu Autoškole „Crnković“ u Varaždinu, Kučanska 19, Policijska uprava varaždinska u suradnji s Autoškolom „Crnković“, Stanicom za tehnički pregled „Autoservisni centar“ d.d. i agencijom „Brzi mediji“, organizira susret s predstavnicima i članovima moto klubova koji djeluju na području Varaždinske županije.

Susret započinje u 10 sati, sastankom predstavnika PU varaždinske i moto klubova o stanju sigurnosti u cestovnom prometu i organizaciji moto susreta tijekom 2017. godine.

Nakon sastanka kapelan Policijske kapelanije PU varaždinske vlč. Ivica Horvat, blagoslovit će motocikliste i vozila, nakon čega slijedi natjecanje u poznavanju prometnih propisa i vožnji spretnosti policijskih službenika motociklista i članova moto klubova.

Tijekom susreta svim vozačima bit će omogućen besplatni tehnički pregled motocikla.

Najboljim natjecateljima će se po završetku natjecanja uručiti diplome, a predviđeno je i kratko druženje uz prigodni domjenak.

- U cilju podizanja stanja sigurnosti motociklista i mopedista u prometu, kao i smanjenja stradavanja navedene kategorije sudionika u prometnim nesrećama, pozivamo sve vozače motocikla i mopeda, da se svojim odazivom uključe u preventivne aktivnosti - poručili su iz PU varaždinske.

Označeno u