Produžen rok za predlaganje predsjednika Etičkog odbora i predsjednika te članova Vijeća časti

| 4.11.2022. u 07:59h | Objavljeno u Aktualno

Grad Varaždin je na službenim mrežnim stranicama objavio izmjenu Javnog poziva za predlaganje kandidata za imenovanje predsjednika Etičkog odbora te predsjednika i četiri člana Vijeća časti za provedbu kodeksa ponašanja članova Gradskog vijeća Grada Varaždina. Navedenom izmjenom rok za podnošenje prijedloga produžuje se do 20. studenog 2022. godine.

Kako se navodi, Predsjednik Etičkog odbora kao i predsjednik odnosno članovi Vijeća časti imenuju se iz redova osoba nedvojbenog javnog ugleda u lokalnoj zajednici te ne mogu biti nositelj političke dužnosti, niti članovi političke stranke, odnosno kandidati nezavisne liste zastupljene u Gradskom vijeću. Predsjednik i izabrani članovi odbora i vijeća imaju pravo na naknadu za rad, a prijave se mogu podnijeti i elektroničkim putem.

Obrasci za podnošenje prijedloga te tekstovi javnog poziva objavljeni su na službenim mrežnim stranicama Grada Varaždina na poveznici:

https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-predlaganje-kandidata-imenovanje-predsjednika-etickog-odbora-i-predsjednika-i-cetiri-cla-10042/ 

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci