Privremena zatvaranja cesti u Bednji, Druškovcu i Jalžabetu 15. i 16. kolovoza

VV | 14.8.2022. u 15:14h | Objavljeno u Aktualno

Privremeno zatvaranje ceste u Bednji

Povodom obilježavanja blagdana Velike Gospe, 15. kolovoza od 5 do 17 sati u Bednji će se privremeno zatvoriti dio lokalne ceste za promet vozilima. Privremeno će se zatvoriti za promet dio lokalne ceste Trga Sv. Marije od raskrižja sa lokalnom cestom prema Prebukovju i ulice Izidora Poljaka do raskrižja s Ulicom Ljudevita Gaja. Promet će se odvijati obilazno, državnom cestom D74 i ulicom Ljudevita Gaja.

Privremeno zatvaranje ceste u Druškovcu

Povodom održavanja proštenja na dan Svetog Roka, 16. kolovoza od 7 do 14 sati u Druškovcu će se privremeno zatvoriti dio lokalne ceste za promet vozilima. Privremeno će se zatvoriti za promet dio lokalne ceste do raskrižja s nerazvrstanom cestom. Jednosmjerni promete će se odvijati lokalnom cestom 25046 od raskrižja s nerazvrstanom cestom Koškovec – Cerje Nebojse prema kapeli Svetog Roka. Promet će se odvijati obilaznim pravcima.

Privremeno zatvaranje ceste u Jalžabetu

Povodom održavanja proštenja na dan Svetog Roka, 16. kolovoza od 10 do 24 sati u Jalžabetu će se privremeno zatvoriti dio lokalne ceste za promet vozilima. Privremeno će se zatvoriti za promet ulice Trg braće Radić ispred Općinske zgrade u Jalžabetu, te dio ulice ispred Doma kulture u smjeru crkve. Promet će se odvijati obilaznim pravcima.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci