Posljednji ispraćaj Josipa Heheta na mjesnom groblju u Lepoglavi

VV | 2.5.2022. u 13:24h | Objavljeno u Aktualno

U nedjelju 1. svibnja 2022. godine u 76. godini života preminuo je Josip Hehet. Bio je član, a potom i predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina 2012., te u mandatu 2013. – 2017. godine.

Kao dugogodišnji član SDP-a i aktualni predsjednik Foruma seniora SDP-a Varaždinske županije obnašao je mnogobrojne odgovorne dužnosti te cijeli svoj život pošteno je i marljivo radio za dobrobit svoje obitelji i domovine. Posebno se isticao angažmanom za poboljšanje standarda građana starije životne dobi i umirovljenika, godinama je prenosio stručna znanja mladim generacijama i bio aktivni sudionik društveno-političke scene u Varaždinu. Tijekom bogate političke karijere bio je, između ostalog, pomoćnik ministra pravosuđa, uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Hrvatske u vrijeme premijera Ivice Račana te ravnatelj Uprave za zatvorski sustav RH.

Posljednji ispraćaj zakazan je u utorak, 3. svibnja 2022. u 14 sati na mjesnom groblju u Lepoglavi.

Komemoracija će biti održana u srijedu, 4. svibnja 2022. godine u 17:30 sati u Multimedijalnoj dvorani Palače Herzer GMV na Franjevačkom trgu 10 u Varaždinu.