Poduzenicima Varaždinske županije dodjeljena priznanja HGK-a "Zlatna kuna" za 2020. godinu

MGA | 28.10.2021. u 17:15h | Objavljeno u Aktualno

U Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Varaždin danas su uspješnim poduzetnicima s područja Varaždinske županije uručena priznanja "Plaketa Zlatna kuna" za 2020. godinu.

U kategoriji malo trgovačko društvo plaketu je dobila tvrtka iz Ivanca Elektro Kruno. U kategoriji srednje trgovačko društvo plaketa je otišla u ruke kompaniji WAM product iz Novog Marofa, a plaketa u kategoriji veliko trgovačko društvo uručena je tvrtci WE-KR iz Lepoglave.

Priznanje za životno djelo dodjeljeno je gospodinu Zdravku Markoviću, direktoru tvrtke Drvodjelac iz Ivanca.

Posebna Priznanja uručena su i tvrtkama koje obilježavaju značajnu godišnjicu svoga rada, a zaslužne su za razvitak gospodarstva Varaždinske županije. Povodom 50 godina poslovanja Priznanja su uručena tvtkama Jedinstvo kartonaža i Jedinstvo lamele iz Ivanca.

Za 60 godina uspješnog poslovanja Priznanja HGK-a dobile su tvrtke Zelendvor iz Zelendvora, Opruga iz Varaždinskih Toplica i Varkom iz Varaždina.

VIS Konfekcija iz Varaždina posebno Priznanje zaslužila je zahvaljujući 65 godina djelovanja, a 75. godinu svoga rada ovim su Priznanjem zaokružile tvrtke Derma iz Varaždina te Poljoprivredno poduzeće Ivanec i Ivančica iz Ivanca.

Ove je godine priznanje primio i Hrvatski zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije. Iako nije tvrtka, Zavod je dobilo priznanje zahvaljujući dobroj suradnji i organizaciji cijepljenja u većim kompanijama s područja županije tijekom aktualne pandemije.