Podrška Ukrajini Udruge Tigrovi Varaždinske županije i DŠR Poljana Biškupečka

vv | 5.3.2022. u 09:15h | Objavljeno u Aktualno

Okupljenje je kod doma u subotu u 11 sati, a Nadvožnjak je izabran zbog simbolike jer se ispod njega nalazi zaobilaznica koja vodi prema istočnoj Europi i zapadnoj Europi

Zastavama Ukrajine i Hrvatske na nadvožnjaku između Poljane i Črnca, članovi DŠR Poljana Biškupečka zajedno sa Udrugom Tigrovi Varaždinske županije izrazit će danas podršku Ukrajini u borbi za slobodu. Sudionici će se u 11 sati okupiti kod Društvenog doma u Poljani Biškupečkoj i zajedno krenuti prema nadvožnjaku.

-Ovim načinom želimo izraziti punu podršku ukrajinskom narodu u borbi za njihovu slobodu jer su članovi DŠR Poljana Biškupečka i članovi Udruge Tigrovi svjedoci ratnih zbivanja na teritoriju naše Hrvatske, i na ovaj način pokazujemo svoje suosjećanje sa patnjom ukrajinskog naroda u paklu rata. Rat nikad nikome nije donio dobro samo patnju i bol, poručili su iz organizatori, dodajući da je  nadvožnjak izabran zbog simbolike jer se ispod njega nalazi zaobilaznica koja vodi prema istočnoj Europi i zapadnoj Europi.