Od ponedjeljka i varaždinske osnovne škole online, osim II. I V. OŠ Varaždin Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Od ponedjeljka i varaždinske osnovne škole online, osim II. I V. OŠ Varaždin

IHR/Varaždinske vijesti | 3.12.2020. u 15:10h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

- Od ponedjeljka učenici viših razreda varaždinskih osnovnih škola prelaze na online nastavu, osim II. i V. OŠ Varaždin - potvrdio nam je to zamjenik varaždinskog gradonačelnika i načelnik varaždinskog Stožera civilne zaštite Zlatan Avar.

- Kao što sam i najavio, konzultirali smo se s ravnateljima škola kojima je osnivač Grad Varaždin. Neki su bili za, neki protiv prelaska potpuno na online nastavu, tako da je na kraju dogovoreno da će škole koje imaju više problema sa samoizolacijama ili predviđaju da će ih imati u narednim danima, jer se čekaju testovi, prelaze na online nastavu od ponedjeljka. Ravnatelji II. i V. OŠ Varaždin rekli su kako je epidemiološka situacija u njihovim školama dobra te će oni idući tjedan nastaviti s održavanjem nastave u školi, dok bi tjedan prije praznika prešli na online nastavu. Naravno, ako se situacija promijeni, oni su odmah spremni prijeći na online - rekao je Avar.
Roditelji učenika varaždinskih osnovnih škola s nestrpljenjem su čekali što će biti s njihovom djecom. Naime, nakon jučerašnje preporuke ravnateljima škola i osnivača, sve 33 osnovne škole, kojima je Županija osnivač, već potvrdile prelazak na online nastavu do 23. prosinca, odnosno do zimskih praznika.

- Ravnateljica IV. OŠ: "Mi ne idemo online, naši učenici u ovom trenutku i dalje u školu"

Označeno u