Objavljen Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih

VV | 16.8.2021. u 14:00h | Objavljeno u Aktualno

Na internetskim stranicama Varaždinske županije objavljen je Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Varaždinske županije. Riječ je o savjetodavnom tijelu Varaždinske županije, osnovanom radi aktivnog uključivanja mladih u javni život te informiranja i savjetovanja mladih.

Savjet mladih ima 11 članova koje bira Županijska skupština na vrijeme od tri godine. Za članove i zamjenike članova mogu se birati osobe u dobi od navršenih 15 do navršenih 30 godina života s prebivalištem ili boravištem na području Varaždinske županije.

Predlagatelj je dužan svoj prijedlog obrazložiti i u pisanom obliku te ga dostaviti Komisiji za izbor i imenovanja Županijske skupštine, na adresu Varaždinska županija, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin, u roku od 15 dana od dana objave Javnog poziva s naznakom: "za Savjet mladih".

Prijedlog kandidata za članove i zamjenike članova Savjeta mladih podnosi se u pisanom obliku, a Javni poziv, Obrazac prijedloga, Izjava kandidata o prihvaćanju kandidature za člana i zamjenika člana Savjeta mladih nalaze se na internetskoj stranici Varaždinske županije:

https://www.varazdinska-zupanija.hr/pozivi/javni-poziv-za-predlaganje-kandidata-za-imenovanje-clanova-povjerenstva-za-zastitu-prava-pacijenata-u-varazdinskoj-zupaniji.html