NS Reformisti: Bezočnim lažima, izmišljotinama i klevetama zagađuju medijski prostor

VV | 25.5.2021. u 15:40h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Nakon Radimira Čačića i Varaždinske županije oko situacije s navodima Anđelka Stričaka, kandidata HDZ-a za župana, o privatizaciji Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, danas je reagirala Narodna stranka Reformista. Njihovo medijsko priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Sasvim je jasno da više nitko u ovoj Županiji ne vjeruje niti uopće uzima u obzir hrpetine laži i kleveta koje Davor Patafta, Ivan Čehok i HDZ plasiraju kroz Regionalni tjednik ali i druge plaćene oglase po portalima, društvenim mrežama i drugim medijima.

Sramotno za naš pristojan i uljuđen Varaždin kao i cijelu Varaždinsku županiju da se događa ovakva prljava kampanja kakva se ne događa nigdje u Hrvatskoj.

Očito je da su privatni interesi, milijuni naših novaca koji su predmeti tužbi, sporova i presuda ove nekolicine navedenih igrača, njima dovoljan razlog da bezočnim lažima, izmišljotinama i klevetama zagađuju prostor našeg grada i naše županije. Ovo je trebala biti kampanja isticanja ostvarenih rezultata i rada u  proteklom mandatu kao i vizije budućnosti i boljitka naših građana.

No, Patafta, Čehok i HDZ u nedostatku istih, kampanju su pretvorili u pljuvanje po doslovno svim političkim protivnicima natječući se tko će više i bolje lagati i klevetati. Žao nam je što naši građani ovo moraju trpjeti i zato
izađimo na izbore i pokažimo Patafti, Čehoku i HDZ-u da ne želimo biti dio njihovog crnila."