Novogodišnja čestitka župana Međimurske županije Matije Posavca

vv | 1.1.2024. u 09:22h | Objavljeno u Aktualno

Župan Međimurske županije Matija Posavec uputio je čestitku povodom Nove 2024. godine. U nastavku prenosimo njegovu poruku građanima:

"Drage Međimurke, dragi Međimurci, 

na vremenskoj crti našega trajanja zaključujemo još jednu etapu satkanu od težnji, želja i pobjeda. I u godini koju ispraćamo, mnoge su barijere bile pred nama, no ni pred jednom nismo ustuknuli ni odustali.

 Svaka je bila izazov s kojim smo se nosili punom snagom, fokusirani na cilj i neumorni na uzbrdicama koje su nas dijelile od njega.

U godini koja odlazi, rezimirali smo rezultate i na vagu stavili dosege. Obilježili smo 30 godina razvoja naše Županije i otvorili škrinju blaga stvorenog tijekom proteklih desetljeća. 

Obilježili smo i deset godina članstva Hrvatske u Europskoj uniji, a rezime tih jubileja može se svesti na jednu rečenicu: Međimurska županija najrazvijenija je regija naše zemlje i Županija posvećena svojim ljudima.

Budimo ponosni na tu činjenicu i istovremeno neka nam ona bude gorivo za nove dosege jer mi smo svoju 2024. godinu već zacrtali. 

Njome nećemo lutati u očekivanju mogućih prilika, već smo Međimurje pretvorili u magnet za dobre prilike. 

Svjedočili smo da nam je razvojni uzlet priskrbio snažne saveznike, svjedočili smo da je naše Međimurje postalo respektabilna učionica u koji ljudi iz čitave regije dolaze po dragocjena iskustva o razvoju turizma, gospodarstva, kulture, zdravstva. Međimurje postaje nova snaga Europe!

Neka vas, drage Međimurke i Međimurci, i u novoj godini prate zdravlje, radost i mir, neka vas ne napusti snaga kojom zajedno gradimo naš put ponosa. 

Sretna vam 2024. godina!"

Video sadržaj