Natalija Martinčević nije podnijela zahtjev za kupnjom stana iz Programa POS-a Foto: arhiva Varaždinske vijesti

Natalija Martinčević nije podnijela zahtjev za kupnjom stana iz Programa POS-a

Varaždinske vijesti | 3.10.2024. u 15:25h | Objavljeno u Aktualno

- Potpredsjednica Narodne stranke REFORMISTI, Natalija Martinčević, kao niti članovi njezinog obiteljskog domaćinstva, uže i šire obitelji, NISU podnijeli zahtjev za kupnjom stana iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) niti se nalaze na Listi reda prvenstva koja je nedavno objavljena, navodi se u priopćenju za medije Županijska organizacija Reformista Varaždinske županije.

Koincidencija da se osoba za istim imenom i prezimenom našla na listi izazvala je razumljivu pažnju i interes javnosti i novinara stoga smatramo potrebitim izvijestiti javnost o činjeničnom stanju.

Narodna stranka REFORMISTI snažno podupire izgradnju stanova po POS modelu koji je u Hrvatskoj osmislio i pokrenuo predsjednik Reformista Čačić a temeljem kojeg je velik broj obitelji riješio svoje stambeno pitanje. Ovakav interes javnosti vezan i uz temu ovog priopćenja samo pokazuje koliko je nužno program izgradnje stanova za prodaju i najam po upravo POS programu značajno povećati, piše u priopćenju Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije.