Martinčević: "U tri godine bila sam na svom radnom mjestu više nego Čehok u svim svojim" Foto: Ilustracija/ŽO Reformisti

Martinčević: "U tri godine bila sam na svom radnom mjestu više nego Čehok u svim svojim"

VV | 20.7.2022. u 15:01h | Objavljeno u Aktualno

Županijski vijećnik Ivan Čehok danas je na Županijskoj skupštini ustvrdio kako je dobio krnji odgovor na svoje pitanje o radnim zaduženjima, pravima i obvezama Natalije Martinčević, koja je bila savjetnica župana, a radila i u JURA-i. Ustvrdio je da to nije moguće, osim ako osoba nema sposobnost bilokacije, pri čemu je zadnji Hrvat koji je imao tu sposobnost bio velečasni Sudac.

- Čehok: "Savjetnica župana imala je razne sposobnosti, ali biti na dva mjesta? Pa nije velečasni Sudac"

Priopćenjem se oglasila Natalija Martinčević, koje prenosimo u cijelosti. 

- U konkurenciji velečasnog Sudca i mene, Čehok je ipak pobjednik jer je uspio biti na čak tri mjesta - uz funkciju gradonačelnika, vodio je i udruženi kriminal i poduhvate čiji su rezultat četiri potvrđene optužnice za kriminal i deseci milijuna kuna štete našim građanima te je za vrijeme radnog vremena bio na barem 10 lažnih profila na svim Facebook stranicama i portalima. Na moju žalost, ja nemam te sposobnosti pa sam sukladno pozitivnim zakonima i propisima bila zaposlena u Javnoj ustanovi za regionalni razvoj Varaždinske županije (JURA), i kao koordinator i spona u projektima koje je osmišljavala Županija i provodila agencija, sjedila u zgradi Županije što je jedino normalno i optimalno. U tri godine bila sam na svom radnom mjestu više nego Čehok u svim svojim mandatima. Niti jedan zakon još nije čuo za “sporazum o sjedenju” ali su zato čuli za organizirani kriminal - poručila je Natalija Martinčević.