Natalija Martinčević Foto: VV arhiva

Martinčević o Čehoku: "S oprezom ćemo razmatrati prijedloge"

Varaždinske vijesti | 23.7.2018. u 19:50h | Objavljeno u Aktualno

- Ne želim komentirati nepravomoćne presude. Isto tako, potpuno je jasno da će osuđujuće presude gradonačelniku i vijećniku Gradskog vijeća vladajuće većine sigurno predstavljati opterećenje u daljnjem vođenju Grada i rješavanju velikih problema i sporova koje Grad ima, a koji su djelomično povezani upravo s navedenim presudama - poručila je Natalija Martinčević, predsjednica varaždinske Gradske organizacije Reformista i gradska vijećnica Grada Varaždina. komentirajući prošlotjednu nepravomoćnu presudu varaždinskom gradonačelniku Ivanu Čehoku.

Napomenula je da je, do pravomoćnosti presude, na gradonačelniku i vladajućoj većini da procijene mogu li kvalitetno i u interesu građana nastaviti obavljati svoje dužnosti.

- Narodna stranka Reformisti sa svoja tri vijećnika u Gradskom vijeću će kao oporba i dalje biti konstruktivna glasajući za sve kvalitetne prijedloge i rješenja, ali i protiv svih odluka za koje smatramo da nisu u interesu naših građana. S posebnim oprezom razmatrat ćemo prijedloge rješenja problema koji se odnose na osuđujuće nepravomoćne presude gradonačelniku - napomenula je Martinčević.