Lukačić: Naš rezultat pokazuje novu snagu HNS-a i Varaždinske županije

J.Š./Varaždinske vijesti | 17.5.2021. u 15:20h | Objavljeno u Aktualno

Kandidat koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke Braće Radić, Bloka umirovljenici zajedno i Demokratske kneginečke stranke Krunoslav Lukačić nakon objave prvih neslužbenih rezultata izbora u Varaždinskoj županiji istaknuo je da svaki glas za njegovu listu i stranku nije uzaludno potrošen.

- Hvala za svaki glas koji ste dodijelili našim listama za općinska i gradska vijeća, kandidatima za načelnike i gradonačelnike, a nadasve meni kao kandidatu za župana i županijsku skupštinu! Budite sigurni da svaki vaš glas nije uzaludno potrošen, već je kvalitetno uložen u naš zajednički projekt - bolji život i standard za sve! Hrvatska narodna stranka trenutno je u jednom tranzicijskom procesu i to se vidi i na ovim izborima, gdje su na našim listama mnogi mladi i perspektivni pojedinci, i to je nova snaga HNS-a, ali i Varaždinske županije. Čestitam svima koji su izašli na izbore i koji su pobijedili u prvom krugu, a svim našim kandidatima koji ulaze u drugi krug dajem punu podršku te sam uvjeren u njihov uspjeh. Nakon službene objave svih rezultata, ŽO HNS Varaždinske županije izaći će s priopćenjem i stavom oko svih daljnjih radnji koje se tiču drugog kruga izbora - rekao je Lukačić.

Kratko se osvrnuo i na proteklu kampanju, koje je ovaj put prošla u nešto drugačijem obliku od uobičajene.

- Naša kampanja u svim općinama i gradovima, pa tako i na županijskoj razini temeljila se na pozitivnim porukama i prezentaciji naših kandidata. Imali smo prilike svašta vidjeti u kampanji, pa i onih jako loših primjera. Ići u kampanju na bilo koje izbore samo zato da bi se vrijeđalo i klevetalo druge kandidate je za HNS neprihvatljivo i mislim da su građani ovdje na sjeveru Hrvatske svojim izborom pokazali da takve kandidate ne žele. Žao mi je što nije došlo do određenih promjena za koje smo se zalagali i za koje su građani baš nama dali podršku - dodao je.

 

Označeno u
Galerija slika