Mještani Petrijanca ukazali na veliki nered oko kuće, a on tvrdi: 'Pa u tijeku su radovi'

MR | 28.5.2024. u 16:18h | Objavljeno u Aktualno

Ako se vozite iz Petrijanca prema Cestici zasigurno ste na kraju sela primijetili dvorište, odnosno kuću koja 'odudara' od svih ostalih. Naime, mještani koji su željeli ostati anonimni javili su se u redakciju kako bi pitali postoji li način da se vlasnika neurednog dvorišta na neki način prisili da počisti svoju okućnicu.

Bager, tlakavci, gume, različite limenke, kante, razni strojevi, ali i puno otpada nalazi se ispred kuće na kraju Petrijanca. Iako se dobro ne vidi s ceste, ništa bolja situacija nije niti sa stražnje strane, iza kuće. Susjedi sliježu ramenima, kažu da su svjesni situacije, pitaju se mogu li iz nagomilanog otpada zaprijetiti štakori ili zmije. Prilazimo kući i dozivamo čovjeka koji tamo živi. Kaže kako je sve oko kuće građevinski materijal jer su u tijeku radovi. Kako kaže, do sada nije bio svjestan da je njegovo dvorište veliki problem.

- Po meni to nije nered, evo u tijeku su građevinski radovi. Drago mi je da ste mi sada ukazali na ovaj problem, dajte mi ideju kako da sve to počistim i kamo da stavim sve te stvari - rekao nam je M.Đ i dodao kako ga komunalni redar do sada nije posjetio niti mu je itko ikad ukazao na problem koji postoji ispred njegove kuće.

Ipak, doznajemo kako je bilo već nekoliko dojava o stanju na njegovom dvorištu upućenih komunalnom redaru, no problem nastaje u tome što je u pitanju privatni posjed.

M.Đ se naposljetku složio s novinarima kako bi ipak trebao urediti okućnicu te rekao kako će sve biti sređeno u roku mjesec dana. Živi bili pa vidjeli.

Označeno u
Galerija slika