Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Varaždina na rasporedu u četvrtak 17. lipnja Foto: Krešimir Đurić

Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Varaždina na rasporedu u četvrtak 17. lipnja

| 11.6.2021. u 13:42h | Objavljeno u Aktualno

Konstituirajuća sjednica Grada Varaždina prema svemu sudeći će se održati u četvrtak, 17. lipnja, potvrdio je to danas gradonačelnik Neven Bosilj u razgovoru s Varaždinskim vijestima.

- Jučer su otišli pozivi i svi su vijećnici danas osobno došli preuzeti papire, a sjednica će biti sljedeći četvrtak u 15 sati - najavio je Bosilj.

Uskoro nakon toga trebala bi uslijediti i radna sjednica, prva u mandatu novog gradonačelnika, a jedna od tema, otkrio je Bosilj, koja će biti na denvnom redu trebalo bi biti promjena parkiranja u gradu u dogovoru sa Crtoradom što je bilo i predizborno obećanje.

Nakon otvaranja konstituirajuće sjednice i utvrđivanja kvoruma, slijedi izbor članova Mandatne komisije, izvješće Mandatne komisije i verifikacija mandata te potom svečana prisega članova Gradskog vijeća.

Podsjećamo, Gradsko izborno povjerenstvo Grada Varaždina je 7. lipnja utvrdilo i objavilo konačne rezultate izbora članova Gradskog vijeća Grada Varaždina provedenih 16. i 30. svibnja 2021. godine.

Konstituirajuća sjednica prenosit će se uživo putem Varaždinske televizije, Youtube kanala i službene Facebook stranice Grada Varaždina.