Koje to “gluposti” urednik Varaždinskih vijesti govori? Foto: Na sjednici Gradskog vijeća

Koje to “gluposti” urednik Varaždinskih vijesti govori?

D.P. | 31.1.2018. u 14:27h | Objavljeno u Aktualno

Od Grada Varaždina zatražili smo odgovor na pitanje koje to “gluposti” urednik Varaždinskih vijesti govori, odnosno piše, kako je na jučerašnjoj sjednici varaždinskog Gradskog vijeća ukazao gradonačelnik Ivan Čehok. Odgovor na to pitanje - čekamo.

Podsjetimo, Čehok je Varaždinske vijesti i glavnog urednika Ivicu Kruhoberca prozvao odgovarajući na pitanje vijećnika Nevena Bosilja (SDP).

Bosilj je pitao je li varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok u sukobu interesa i nagrađuje li mjestima u Nadzornim odborima gradskih tvrtki svjedoke koji su dosad svjedočili u tri kaznena postupka koji se vode protiv njega.

Bosilj je ukazao kako su o novim članovima Nadzornih odbora pisale Varaždinske vijesti.

Čehok je na to odgovorio, kako nije on određivao ljude i time se bavio.

- Kako sam rekao, u NO će biti oni koji znaju raditi u NO i koji su već radili u NO. Primjerice, u NO Varkoma je Stipo Čelam koji je nekad bio predsjednik NO i radio u Varkomu. Goran Kozina je prorektor Sveučilišta Sjever, bio je predsjednik NO Varkoma i poznaje Varkom. Tako će biti u Parkovima i drugim institucijama. Iza nas ne stoji stranka, iza tih časnih ljudi ne stoji nikakva stranka i nikakva stranačka prisila i nema te partitokratske sile na svijetu koja meni može reći da moram staviti negdje u NO nekoga tko ne zna raditi svoj posao. I to je prava istina - poručio je Čehok te nastavio "to što ste si Vi privatno dobri s glavnim urednikom Varaždinskih vijesti, pa što kažete na Vijeću, on to prije kaže no govori gluposti, to je već vaša privatna stvar. O tome ćemo razgovarati kada dođe vrijeme i kada se bude raspravljalo o Varaždinskim vijestima. Toliko o novinarstvu...“

Video sadržaj