Koalicija SSIP-a, Fokusa i Pametno: "Ne bacajte svoj glas u vjetar, Hrvatska ima priliku za promjenu" Foto: SSIP, Pametno i Fokus

Koalicija SSIP-a, Fokusa i Pametno: "Ne bacajte svoj glas u vjetar, Hrvatska ima priliku za promjenu"

VV | 3.7.2020. u 14:40h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

- Na izborima u nedjelju nećemo odlučiti samo o tome tko će naredne četiri godine upravljati Hrvatskom. Odlučit ćemo i o tome hoće li Hrvatska konačno krenuti smjerom razvoja i napretka ili će ostati na začelju Europske unije. Glas našoj koaliciji sigurna je opcija svima koji su razočarani dosadašnjim politikama, svima kojima je dosta ideoloških podjela i korumpiranih političara i koji žele graditi moderno društvo, efikasnije ekonomije. Želimo i možemo vam vratiti optimizam. To smo već dokazali u svojim lokalnim sredinama u kojima transparentnost, manji porezi i bolja kvaliteta života nisu samo ideja, već realnost. S listom broj 5, u nedjelju imamo priliku da to preslikamo na cijelu Hrvatsku - poručio je u petak Dario Carev, nositelj liste koalicije Stranke s Imenom i Prezimenom, Pametno i Fokus u III. izbornoj jedinici.

Kako je izjavio, o bavljenju politikom nije razmišljao dok mu dugogodišnje nijemo promatranje nepravde i nelogičnosti s kojima se svakodnevno susretao, nije stiglo na naplatu.

- Zapitao sam se hoćemo li za nekoliko godina bespomoćno gledati kako se naša djeca iznova bore s tom istom nepravdom i ponovno prolaze kroz sve ono kroz što su prošle naše generacije? Na izbor svoje djece u budućnosti vjerojatno nećemo moći utjecati, ali nam savjest nalaže da učinimo apsolutno sve što možemo da im pružimo mogućnost izbora - poručio je Carev, naglasivši da je baš svaki glas važan jer se pozitivne promjene neće dogoditi same od sebe.

- Nećemo građanima obećavati brda i doline. Potrebno je puno vremena i truda da se Hrvatska izvuče iz situacije u kojoj je danas. Ali dat ćemo svoju riječ da će u Saboru napokon imati dosljednu i stručnu političku opciju koja će braniti njihove interese i nikome se neće prodati za nečije sitne interese. Gradit ćemo modernu i uspješnu Hrvatsku, zemlju u kojoj se dostojanstveno radi i živi i u kojoj se poštuju sve vrijednosti liberalnih demokracija. Glas za listu broj 5 glas je za stvarne promjene i za Hrvatsku krojenu po mjeri građana - poručio je Carev.