Koalicija Reformista i Umirovljenika predala listu za varaždinsko Gradsko vijeće; nositelj liste R. Čačić

vv | 29.3.2023. u 21:00h | Objavljeno u Aktualno

Koalicija stranaka Reformista i Umirovljenika predala je danas u 17.50 sati kandidacijsku listu za Gradsko vijeće grada Varaždina. Listu predvodi Radimir Čačić koji je i kandidat za predsjednika Gradskog vijeća. Uz predaju liste izdano je priopćenje dviju stranaka.

Predaja_kandidacijskih_listi_3.jpg

- Građani Varaždina na izborima 16. travnja, nakon višemjesečnog otezanja s odlukom o datumu od strane HDZ-a, imaju mogućnost da nakon gotovo sasvim izgubljene dvije godine za razvoj grada konačno u drugom pokušaju osiguraju stabilnu većinu Reformista i SDP-a. Te stranke su jedine podržale proračun na gradskom vijeću, a svi drugi su ga srušili.

Proračun omogućuje, na zahtjev Reformista, isplatu osiguranih sredstava za djecu i umirovljenike i rješenje problema bala kreiranog od strane Čehoka, Patafte i HDZ-a. Na izborima glasamo za HDZ, HNS, Čehoka i Pataftu ili za stranke koje su glasale za proračun i realizaciju projekata.

HDZ i partneri garancija su daljnje opstrukcije i novih izbora za godinu dana. Po zakonu tada na izbore idu i Vijeće i gradonačelnik. HDZ je prema medijima već ponudio g. Viteza za gradonačelnika pa bi Varaždin imao policajca i za gradonačelnika i za župana što je po HDZ-u garancija razvoja. Na predstojećim izborima Reformisti su jedina prepreka tom planu.

Lista Reformista za izbore za Gradsko vijeće Grada Varaždina

1. Radimir Čačić 2. Natalija Martinčević 3. Ivana Borovec 4. Vladimir Kozjak 5. Nenad Koščak 6. Vlasta Cindrić 7. Mira Letić 8. Juraj Rožić – nezavisni kandidat 9. Predrag Bogović 10. Darko Detelj 11. Anislava Kaniški 12. Mirjana Soldatek 13. Miljenko Golubić 14. Jadranka Bilić-Erić 15. Krešimir Vlah 16. Devid Kos 17. Goran Pavelić 18. Antun Rašić 19. Josip Golubić 20. Anka Vrbanić Hosni 21. Mirjana Kolarek-Karakaš – nezavisna kandidatkinja