Iz stranke Pametno pozivaju građane da se suprotstave štetnoj odluci o Ini

V.V./N1 | 27.12.2016. u 14:45h | Objavljeno u Aktualno

Stranka Pametno ocijenila je u utorak da je najava premijera Andreja Plenkovića o povratku Ine u hrvatsko vlasništvo, otkupom cjelokupnog udjela kojeg ima MOL, izuzetno loša odluka za budućnost Hrvatske, piše N1.

- Pitanje je koliko je nafta važna danas kada se energetika mijenja iz temelja. Uz dosadašnje tehnološke trendove Ina bi, brže nego što većina misli, mogla postati tehnološki zaostali gubitaš u potrazi za sanacijama s državnim novcem, kao što je do jučer bio slučaj s brodogradilištima, upozorava Pametno.

- Zbog svega što se događalo s Inom HDZ ima nečistu savjest jer je za to izravno odgovoran. Umjesto suočavanja sa svojim lošim i kriminalnim odlukama, opet pod krinkom lažnog domoljublja ugrožava budućnost naše djece, a novost je jedino što mu sada u tome pomažu HNS, Most i SDP. Njihov plan je jasan - kupit će Inu i u nju uhljebiti na tisuće svojih članova - tvrdi Pametno.

Zato Pametno stranka poziva hrvatske građane da se suprostave toj štetnoj odluci i od Vlade zatraže da se okrene budućnosti i počne razmišljati o tome kako povećati standard svojih građana, a ne samo sebe i svojih stranačkih kolega.

Označeno u